torstai 4. lokakuuta 2007

Avoin yliopisto rokkaa part II

....jatkuu.....

Luennon alussa proffa kävi läpi aiheita joista luento tulee koostumaan. Kuulemma luennolla käsitellään asioita joita kirjatenteissä ei käsitellä, eli toisin sanoen luentotentti ja kirjatentti tulevat täydentämään toisiaan. Tämän kuultuaan meidän näppärä ensihoitajamme viittasi ja kysyi: "Onko se tarkoituksella niin?" No ei kun vahingossa! Piti luoda ihan erilainen luentosuunnitelma mutta tulikin vahginossa tällainen! Idiootti. Hänen mukaansa jos luennolla ei käydä samoja asioita kuin kirjoissa niin niitä on niin vaikea ymmärtää kun ovat niin vaikeaselkoisia. No voivoi, sen takia rakennuksen seinässä lukee "yliopisto" eikä "ammattikoulu".

En edes viitsi mennä siihen mitä tapahtui kun "keskustelimme" feminismistä....tai menenpä kun vituttaa niin paljon. Puhuimme ensin siitä miten miehiä pidetään rationaalisempina ja naisia emotionaalisempina. Noh, meidän neiti ensihoitajamme kommentti oli "No mut siis jos miehet on kerta julmia niin eiks olis parempi jos naiset johtais maailmaa?". Seriously, eihän tässä edes tiedä mistä pitäisi aloittaa - mieli tekisi ihan ensimmäisenä huomauttaa miten mielenkiintoisella tavalla sanoista "julma" ja "rationaalinen" tuli synonyymeja. Ihan kiva.

Sekin vielä vituttaa ettei sieltä saa mitään muuta luentomateriaalia kuin luennolla tehtävät muistiinpanot, joten ilmeisesti minun on jopa vaivauduttava paikalle kaikille luennoille näitten valopäiden kanssa. What have I done to deserve this?

5 kommenttia:

Sarppi kirjoitti...

Se lienee jokin kohtalon tapa sanoa sinulle, että "edessäsi näet koko ihmiselämän kirjon", tai ehkä "vaikeuksien kautta voittoon" ... tai ehkä "jokainen ihminen on laulun arvoinen".

Siitä saattaisi tulla aika hieno laulu, muuten.

Tai ehkä seura vielä tekee kaltaisekseen ennen kurssin loppua ;)

Ninni kirjoitti...

Jos seura tekee kaltaisekseen niin I'm far gone by now...

Onko kukaan ikinä sanonut sulle että kannattais ruveta sanottamaan lauluja? Musta tuntuu että sulla vois olla sellainen luontainen lahjakkuus siihen.

Sarppi kirjoitti...

Mä ajattelin että jos sä käyttäisit omia lahjojasi sen laulun rustaamiseen. Eikös siellä sun edellisessä blokissakin ollut joku runomuotoinen oodi maailmanjärjestykselle, lisää sellaista kehiin!

Ninni kirjoitti...

No jos mä rupean laulua kirjoittamaan niin siitä tulee sitten vähemmän "jokainen ihminen on laulun arvoinen" ja enemmän "jokainen ihminen on haulin arvoinen". Jotenkin musta tuntuu että sillä biisillä ei ole tulevaisuutta Radio Novan soittolistoilla.

Sarppi kirjoitti...

Hmmh, sun blogissa ei tapahu mitään :(