perjantai 30. toukokuuta 2008

Kysy Ninni-sedältä: viranomaiset

Rakas Ninni-setä,

Mix kyttä on natsisika?

T: Berde 16v.Hei Berde,

Haluaisin ensimmäiseksi sanoa että vaikutatpa mukavalta ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelta nuorelta mieheltä. Kunhan äänestysikärajaa lasketaan, muistathan äänestää sillä Suomi tarvitsee juuri sinunlaisiasi nuoria vaikuttajia.

Kyttähän on natsisika kahdesta mahdollisesta syystä. Joko siksi, että sitä on roikotettu kyttäkoulussa katosta pää alaspäin riittävän pitkään tai siksi että poliisiviranomaisen tehtävä on valtioyhteistöltä saamansa auktoriteettivallan avulla ylläpitää lakia ja järjestystä muuten anarkiaan taipuvassa järjestelmässä. Minä henkilökohtaisesti uskon ensimmäiseen vaihtoehtoon sillä se on helpompi perustella rationaalisella logiikalla: kusi valuu aina alaspäin. Tämän havaitsi jo Sir Isaac Newton istuessaan naapurinsa omenapuuhun rakennetun käymälän alla.

Suosittelen sinulle Berde muuttoa Bangladeshiin, jossa on paljon hauskempaa koska kyttä ei ole vain natsisika vaan lahjottavissa oleva natsisika. Nytpä voisit tehdä vaikka niin että otat uuteen kotimaahasi mukaan Playstation kolmosesi ja annat sen paikallisille poliiseille. Et sinä sitä enää mihinkään tarvitse sillä moisen lahjuksen turvin voit pelata uusinta Grand Theft Autoa ihan oikeassa elämässä! Ajattele, elämä on peli ja vielä väkivaltainen sellainen! Sepä antaa ihan uuden merkityksen sanonnalle "lähti kuin mummo sohvalta".

Muistathan kuitenkin käydä Suomessa äänestämässä.


Terveisin,

Ninni V.S.M.


Kirjoittaja on julkkis, filosofi ja räikeän Baden-Badenin omistaja. Kaiken oikeudellisen vastuun kirjoituksista kantavat hänen laajat ja vaikeat lapsuuden traumansa.

Ei kommentteja: