perjantai 18. heinäkuuta 2008

Kysy Ninni-sedalta: Ilmastonmuutos

Rakas Ninni-setä,

Telkkarissa on ollu paljon juttua siitä ilmastonmuutoksesta. Mua vähän pelottaa se, voinko mä tehdä mitään?

T: Anne-Mari 17v.Hei Anne-Mari,

Nytpä esititkin hyvän ja ajankohtaisen kysymyksen. Ilmastonmuutoksesta puhuminen on katsos tällä hetkellä hyvin trendikäs juttu, etkä sinä Anne-Mari nuorena tyttönä varmastikaan halua jäädä piirien ulkopuolelle. Nyt äkkiä hankkimaan teidänkin perheelle yösähkösopimus!

Sinulla ei kuitenkaan ole mitään syytä huoleen, sillä ilmastonmuutoshan tarkoittaa vain tulvia, metsäpaloja, hurrikaaneja, mutavyöryjä, uutta jääkautta ja ihan pientä tuhoa, kärsimystä, nälkää ja kuolemaa. Jos minulta kysytään niin citymaasturin ajotuntuma on helposti kaiken tuon arvoista, ihminen ei ole todella elänyt ennen kuin on lähtenyt Prisman parkkipaikalta kuuttakymppiä ja liikenteenjakajaa hipoen.

Mitä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen tulee niin sitä ei sinun kananmunankuoriesi lajittelu pysäytä, joten kannattaa ihan suosiolla luovuttaa saman tien. Tuskainen ja pitkitetty loppu ilman toivoa tulee kuitenkin ja pian, joten nyt on hyvä hetki lihota, rietastella ja saada väkivaltaisen psykoottisia kohtauksia. Ota amalgaamipaikat hampaisiisi ja pelaa pikavipeillä pokeria. Jos Jeesus kysyy niin kadut kaikkea ja paljon.

Kivaa kesän jatkoa sinulle.


Terveisin,

Ninni V.S.M.


Kirjoittaja on taiteilija, visionääri ja ehdolla SDP:n puoluejohtajaksi. Kaiken oikeudellisen vastuun kirjoituksista kantaa hänen suvussaan vuosisatoja jatkunut serkkujen naiminen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

a片有分無碼和有碼的a片。