keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Vittuilun SM-kisat

Sharpin ehdotuksesta päätin lähettää hakemuksen vittuilun SM-kisoihin... Hakuaika päättyi 20/2/08 klo 16.00 eli noin viisi minuuttia sitten. Minulla meni hakemuksen täyttö (yllättävää kyllä) hiukan viime tinkaan, mutta oli ihan hauskaa sen kanssa. Olisin saattanut vittumaisempaankin pystyä mutta muserruin paineen alla :D Seuraavassa otoksia hakemuksesta (muistakaa, että tarkoituksena oli olla ennen kaikkea vittumainen, ei esim. hauska):


Osio 1.
Täydennä lauseet (boldattuna valmiiksi annettu osa)


SDP on puolueena yhtä innostava kuin Forssan Palloseuran nimikkoravurin menestys Ylivieskan paikallisraveissa

Keskustaan voi aina luottaa yhtä lujasti kuin kallioon. Tarkalleen ottaen siihen Olkiluodon kallioon johon Suomen ydinjätteet tullaan sijoittamaan.

Kokoomuksen parhaat ansiot ovat villakangastakkien, käyntikorttien ja Audien myyntimäärien nostaminen Uudellamaalla.

Vihreät saisivat minun puolestani pidättää hengitystään niin kauan että muuttuvat sinisiksi.

Vasemmistoliiton uskottavuus on mielestäni yhtä naurettava myytti kuin kolesterolia alentava margariini.

RKP on puolueena juuri niin suomalainen kuin Ruotsin keskuspoliisin nyt voi kuvitella olevan. RKP:n puolueohjelman ensimmäinen kohta: Vem skjöt Olof Palme?

Raamatun ylivoimaisesti hauskin kohta on se, jossa Jeesus on jatkuvasti eri mieltä itsensä kanssa. Kohdan nimi on muuten Uusi Testamentti.

Horoskooppeihin uskovat ovat mielestäni älyllisesti samalla tasolla kuin ihmiset jotka uskovat matkalla Yhdysvaltoihin tippuvansa litteän maailman laidalta suoraan Maata kiertävään Aurinkoon.

Tipaton tammikuu on mielestäni terveysvaikutuksiltaan lähinnä loistavaa esileikkiä kuukauden kestävälle ryyppäysputkelle helmikuussa.

Urheilu on mielestäni hyvä tapa uskotella osalle väestöstä että heidän elämällään on merkitystä.

Erityisesti tykkään rantaruotsalaisista, huumausaineista ja oppositiopuolueista.

Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu
ihmisten henkisen hyvinvoinnin tärveleminen kansainvälisellä tasolla.


Osio 2.
Vittuilunäytteet


Tilaat ravintolassa paistettua lohta lohkoperunoilla, mutta tarjoilija tuo sinulle lohikeiton ja väittää, että tätähän tilasit. Miten vittuilet tarjoilijalle?

"Selvitän esimerkin avulla sinulle miten tässä nyt kävi. Minä halusin lohikeittoa ja sain paistettua lohta lohkoperunoilla, samalla tavalla kuin sinun äitisi halusi menestyksekkään ja miellyttävän lapsen josta olla ylpeä mutta saikin näsäviisaan ja laiskan tarjoilijan. Mahtaa olla vaikeata nousta sängystä aamuisin tietäen että on synnyttänyt maailmaan jotain niinkin turhaa kuin sinä."

Kuviteltu tilanne. Älykkään näköinen portsari estää pääsysi ravitsemusliikkeeseen toteamalla, että olet liian humalassa, vaikka et ole juonut vielä mitään. Miten vastaat:

"Kukaan ei voi olla liian humalassa tähän ravintolaan, liian selvä kylläkin. Nyt tässä on tainnut käydä niin, että koska tämän räkälän asiakaskunta koostuu pelkästään lasinpesunestettä maitopurkeista juovista entisistä kansakoulunopettajista, et enää tunnista selvää ja maksukykyistä asiakasta sellaisen nähdessäsi."

Olet Vittuilun SM -kisoissa. Vastustajasi sanoo, että ainoa mikä sinussa voi kehittyä on syöpä. Mitä vastaat:

"Onpa hurmaava one-liner suoraan työttömien stand up-koomikoiden kuukausijulkaisun kirjepalstalta. Olet muuten väärässä, minulla on tällä ruokavaliolla kehitysmahdollisuuksia myös sokeritaudin ja verisuonitautien saralla. Sinulla taas on siinä mielessä hyvää kehityspotentiaalia että pahanlaatuinen aivokasvain saisi sinut todennäköisesti kuulostamaan nykyistä huomattavasti älykkäämmältä"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin... miten tuota voi pitää muka vakavasti otettavana SM-kisana, kun meikäläistä ei ole edes kutsuttu mukaan.

Toisaalta, minun lajini on enemmänkin "hienovarainen" henkilökohtaisuuksien kaivaminen ja hyväksikäyttäminen, joten jos tuo kisaillaan jonkinlaisena turnauksena tuntemattomien ihmisten kanssa, niin taiteeni ei pääse lainkaan loistamaan.

Pitäkää kisanne.

Sarppi kirjoitti...

Katos! Mullahan on vaikutusvaltaa vaikka muille jakaa.

Yhdessä vittuilussasi on muuten hienovarainen virhe, mutta enpä vittuillessanikaan kerro. Toivottavasti vittuilevat kisoissakin mainiosta sisälukutaidosta? Että, niinku, vittuilemisiin. Koska se varsinainen kisailu on?