lauantai 22. joulukuuta 2007

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Tein tänään "Can anyone do better than George Bush?"-testin, jossa oli tarkoitus pistää jenkeissä 2008 pidettävien presidentinvaalien ehdokkaita järjestykseen. Noh, sitä voisi kuvitella että tuonkin testin osuvampi nimi olisi "Can everyone do better than George Bush?", mutta kauhukseni tajusin että on olemassa (useita) ihmisiä jotka olisivat huonompia presidenttejä. I mean, think about it: huonompia. Vähän sama kuin sanoisi että joku voi olla vielä sitä Smallvillessä Clark Kentiä näyttelevää boy toyta huonompi näyttelijä.

Siellä oli sitten viisi demokraattia ja viisi republikaania ja koska olen USA:n mittapuulla likainen liberaali, seuraavassa syitä siihen miksi Smallvillen boy toykin olisi republikaania parempi presidentti:

Rudy Giuliani

"Freedom is about authority."
- Ei mitään lisättävää.

"What we can borrow from Ronald Reagan... is that great sense of optimism."
- No jos republikaanipresidenteistä pitää jotain hyvää sanoa, niin kyllä he ainakin helvetinmoisia optimisteja ovat.

Mike Huckabee

Huckabee has credited divine intervention with some of his political success.
- http://www.eroakirkosta.fi/

"Homosexuality is an aberrant, unnatural, and sinful lifestyle, and we now know it can pose a dangerous public health risk."
-Republicanism is an aberrant, unnatural and sinful lifestyle, and we know it can pose a dangerous public health risk

Huckabee advocated isolating AIDS patients from the general population
- Tai sitten voisi yksinkertaisesti eristää Mike Huckabeen from the general population? Se todennäköisesti edistäisi kaikkien hyvinvointia, Huckabeen lapset mukaanlukien.

John McCain

A lifelong Republican
-'nuff said

Only the most deluded of us could doubt the necessity of this war.
- Speaking of the most deluded of us, tekevätkö republikaanit sanomistensa kommentoinnista tahallaan näin helppoa?

Mitt Romney

Romney supports the use of "enhanced interrogation techniques" but says that he opposes the use of torture
- Joo, minäkin kannatan "älyllisesti vähemmän lahjakkaiden poikkeavaa kohtelua" mutta vastustan idioottien abortointia ennen heidän syntymäänsä.

Nah, just kidding. Miksei kukaan abortoinut Romneyta syntymässä? Missä oli CIA kun sillä kerrankin oikeasti oli mahdollisuus vaikuttaa kansalliseen turvallisuuteen loukkaamalla kansalaisten oikeuksia?

Fred Thompson

No itse asiassa en vihaa Frediä mitenkään erityisesti, joten antaa olla.

.....no joo:

"I'm glad that we've got people like George Bush and Colin Powell and Rumsfeld and Dick Cheney and people like that on the job.."

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan pelottavammaksi nuo kannanotot tekee se, että ne ovat kuitenkin pollattuja mielipiteitä. Riittävän suuri osa kansasta on kannattanut noita mielipiteitä, jotta ehdokas presidenttiehdokkaaksi uskaltaisi niitä kannattaa.

Anonyymi kirjoitti...

Smallville on kyllä ehkä parasta mitä teeveestä näytetään. Tosin nythän ne ruojat näyttää vaan uusintoja.

Mutta, että muka Clark Kentti huono näyttelijä. Hitto sehän on kuitennii teräsmies, niin mitä sillä on väliä. Ja ehkä Kamelontin (Pretender) Jarodi eli itse kamelontti on vielä huonompi näyttelijä. Mutta siitä huolimatta tai juuri sen vuoksi Pretender on/oli yksi parhaista tv-sarjoista ikinä. Smallvillen ja I-Manin tasoa.

Ninni kirjoitti...

No sekin riippuu, jenkeissä äänestäjät tuntuvat harvemmin tietävän mitään päättäjiensä mielipiteistä.

Tavallaan totta, Clark Kentin näyttelijä on niin huono että se on jo hyvä. Ehkä lataan sittenkin Smallvillen uusimman tuotantokauden ja tutkin asiaa empiirisesti.